Afișez toate cele 11 rezultate

MORTAR TENCUIALA MPA35,40KG INT-EXT BAUMIT35/PAL

39.90 leiBUC

Tencuiala Baumit var-ciment MPA 35 se utilizeaza pentru interior si exterior, in cazul prelucrarii manuale sau mecanizate.

MORTAR TENCUIALA MPI25 40KG INT BAUMIT 35/PAL

32.00 leiBUC

Tencuiala Baumit MPI 25 este un mortar uscat predozat (var-ciment), ce poate fi prelucrat manual sau mecanic, pentru interioare. Produsul este compus din var pentru constructii, ciment, nisipuri de tencuiala, adaosuri. Acesta este permeabil la vapori, ofera o suprafata gata de a fi vopsita.

SAPA SOLIDO E225 (C20) 40KG BAUMIT 35/PAL

27.00 leiBUC

Baumit Solido E 225 este o sapa de ciment cu aplicare manuala si mecanizata. Produsul este usor de aplicat si este recomandat pentru toate sistemele de sape. Aceasta poate fi utilizata ca sapa flotanta ( pe strat de izolatie terminca / acustica ), sapa glisanta ( pe folie de polietilena ), ca sapa in aderenta sau la sisteme de incalzire in pardoseala fara alte adaosuri de aditivi suplimentari.

TINCI FEINPUTZ PERLA INT 40KG BAUMIT 35/PAL

44.49 leiBUC

Baumit Feinputz este un mortar uscat, de culoare alb natur, cu permeabilitate ridicata la vapori, pentru executarea manuala a tencuielilor fine, utilizat ca tinci pentru suprafete interioare. Are in compozitie var pentru constructii, ciment alb, nisipuri si adaosuri, si se poate aplica peste tencuieli brute minerale (var/ciment, ciment) si tencuieli termoizolante. Nu se recomanda ca suport pentru lipirea placajelor ceramice.

TINCI FEINPUTZ PERLA EXT 40KG BAUMIT 35/PAL

51.00 leiBUC

Baumit Feinputz Aussen este un mortar uscat, de culoare alb natur, cu permeabilitate ridicata la vapori, pentru executarea manuala a tencuielilor fine, utilizat ca tinci pentru suprafete exterioare sau interioare. Are in compozitie var pentru constructii, ciment alb, nisipuri si aditivi si este folosit ca tencuiala fina (tinci) pentru interioare si exterioare peste tencuieli brute minerale. Strat suport inaintea aplicarii tencuielilor decorative sau vopsele.