COMPANIA

MACON

Macon este prezenta pe piata din Romania  din 1992, fiind o afacere locala bazata pe vanzarea si distributia materialelor de constructii.

Cu o experienta de peste 30 de ani in vanzarea de materiale de constructii oferim consultanta si servicii atat persoanelor fizice cat si mesterilor si companiilor de constructii.

Macon detine in portofoliu gama completa de produse pentru constructia si amenajarea proiectului dumneavoastra.

Pentru ca sunteti in centrul preocuparilor noastre dorim sa va oferim cele mai variate categorii de produse la preturi competitive.

Eforturile noastre sunt indreptate catre eficientizarea si imbunatatirea serviciilor, catre personalizarea ofertei de produse atat pentru profesionisti cat si pentru persoanele fizice.

Toate acestea ne pozitioneaza ca unul dintre principalii furnizori de produse pentru constructii si amenajari din aria noastra de acoperire.

Brandurile expuse in depozitele Macon poarta renume european si international, oferindu-va solutii eficiente pentru toate proiectele de constructie sau renovare.

SERVICII

Serviciile MACON

Mixare vopsele

Fie că este vorba de vopsea lavabilă, fie că este vorba de tencuială pentru decorarea fațadelor, Macon vă oferă posibilitatea obținerii nuanței dorite.

Debitare laminate

Macon comercializează produse laminate ce pot fi debitate de maxim 2 ori/bară pentru a putea fi transportate de către clienți.

Fasonare/debitare oțel beton

In depozitele Macon sau electronic se pot prelua comenzi de fasonare și debitare oțel beton.