Afișez 1 - 60 din 65 de rezultate

ADEZIV CERESIT G/F FLEXIBIL CM17 25KG 48/palet, gri

93.99 leiBUC

Ceresit CM 17 este un adeziv flexibil de culoare gri pentru placari ceramice si din piatra naturala pe suprafete critice la interior si exterior in medii permanent umede.

ADEZIV, G/F, INT.TS-FI, 25KG, THERMOSYSTEM, 54SACI/PAL

18.00 leiBUC

Adeziv pentru gresie si faianta in pat subtire, recomandat pentru interior, sub forma de pulbere, de culoare gri, ideal pentru suprafete nesimetrice, rezistent la apa si inghet.

IPSOS IMBINARI SUPER RIGIPS 25KG 40/PAL

95.00 leiBUC

Ipsos imbinare Rigips Super

Rigips Super este un chit fin pe baza de ipsos recomandat pentru umplerea si finisarea rosturilor placilor de gips-carton. Se aplica impreuna cu benzi de armare Rigips. Este recomandat pentru spacluirea elementelor de fixare (capetelor suruburilor) pana cand rostul ajunge la acelasi nivel cu suprafata placilor. Poate fi utilizat pentru umplere ulterioara peste orice tip de chit pentru rosturi.

SAPA CN68 AUTONIVELANTA 25KG CERESIT42/PAL

59.50 leiBUC

Sapa autonivelanta Ceresit CN 68 reprezinta un amestec de ipsos, ciment, agregate si aditivi. Produsul are culoarea gri.

TENCUIALA DE IPSOS, RIMANO TEN, 25KG, RIGIPS

43.99 leiBUC

Rigips Rimano TEN este o tencuiala usoara de ipsos, cu proprietati termoizolatoare destinata aplicarii manuale la interior. Produsul poate fi aplicat in straturi cu grosimi de pana la 40 mm.

TINCI ALB 25KG 54SACI/PAL Thermosystem INT/EXT

33.00 leiBUC

Tinciul este stratul de finisaj fin care se aplica pe tencuielile brute inainte de gletuire, zugraveli, aplicarea tencuielilor decorative si alte finisaje finale. Se foloseste atat la interior cat si la exterior. Totodata se pot face reparatii la tencuielile crapate sau denivelate. Are aderenta ridicata la suport, prelucrabilitate usoara, suprafata finala foarte fina fara crapaturi.