Afișez 1 - 60 din 69 de rezultate

ADEZIV CM 17, CERESIT, INTERIOR / EXTERIOR, GRI, 25KG, SUPER – FLEXIBIL, GRESIE / FAIANTA

94.00 lei

Ceresit CM 17 este un adeziv flexibil de culoare gri pentru placari ceramice si din piatra naturala pe suprafete critice la interior si exterior in medii permanent umede.

ADEZIV, G/F, INT.TS-FI, 25KG, THERMOSYSTEM, 54SACI/PAL

18.00 lei

Adeziv pentru gresie si faianta in pat subtire, recomandat pentru interior, sub forma de pulbere, de culoare gri, ideal pentru suprafete nesimetrice, rezistent la apa si inghet.

IPSOS IMBINARI, SUPER RIGIPS, 25KG

100.00 lei

Ipsos imbinare Rigips Super

Rigips Super este un chit fin pe baza de ipsos recomandat pentru umplerea si finisarea rosturilor placilor de gips-carton. Se aplica impreuna cu benzi de armare Rigips. Este recomandat pentru spacluirea elementelor de fixare (capetelor suruburilor) pana cand rostul ajunge la acelasi nivel cu suprafata placilor. Poate fi utilizat pentru umplere ulterioara peste orice tip de chit pentru rosturi.

SAPA, CN68, AUTONIVELANTA, 25KG, CERESIT, 42/PAL

59.50 lei

Sapa autonivelanta Ceresit CN 68 reprezinta un amestec de ipsos, ciment, agregate si aditivi. Produsul are culoarea gri.

TENCUIALA DE IPSOS, RIMANO TEN, 25KG, RIGIPS

39.00 lei

Rigips Rimano TEN este o tencuiala usoara de ipsos, cu proprietati termoizolatoare destinata aplicarii manuale la interior. Produsul poate fi aplicat in straturi cu grosimi de pana la 40 mm.